Strada Episcopul Radu Nr. 3, Bucuresti - (Zona Mihai Eminescu)


Web design by Dualvalcost Solution

Meniu

 

Exista mancaruri usor picante, mediu si foarte picante, daca mancati pentru prima oara mancare indiana ar trebui sa alegeti feluri usor picante sau cel mult mediu picante. Mancarurile foarte picante sunt mai greu de suportat chiar si pentru cei obisnuiti sa braveze culinar.

Samosa - pateu de legume cu sos de iaurt. Pateul nu este iute iar mirodeniile se simt din plin, in special ghimbirul Sosul in schimb este mai iute dar are o iuteala aparte care nu se simte de la prima imbucatura, ci doar cand se mananca mai mult din el. Astfel poti simti mai bine gustul mancarii fara sa iti ia gura foc.

Ceapa Bhaji este crocanta si bine echilibrata de sosul de menta si compotul dulce usor condimentat Chutney.

La Haveli Vindaloo - este asa cum trebuie, bogat in sosul nu excesiv de picant si cu multe bucati suculente de pui, condimentate din belsug cu miros si gus aparte neintalnite in alte bucatarii internationale.

Chicken Tikka Masala - pui fara os pregatit in cuptor,cu rosii si sos de alune.

Peshawri naan - paine umpluta cu nuca de cocos, stafide si samburi de cashew.

Butter Naan - paine preparata cu unt, frageda si moale cu untul adaugat in cantitati ideale pentru a fi extraordinar de gustoasa.

 

starters
STARTERS VEGETARIAN DISHES CHICKEN DISHES LAMB DISHES

 

 INDIAN BREAD  SALAD AND YOGHURT  RICE  DESSERT