Strada Episcopul Radu Nr. 3, Bucuresti - (Zona Mihai Eminescu)


Web design by Dualvalcost Solution

Despre noi

 

Haveli - s-ar traduce mai exotic prin Riul Mirodeniilor - cel mai bun restaurant indian din Bucuresti

Daca doriti sa scapati de mancarea obisnuita si sa va alintati papilele gustative cu arome deosebite alegeti mancarea indiana.

India acea tara de departe invaluita de mister adezvoltat in timp o adevarata arta pentru mancare.

Toate ingredientele proaspete, preparate cu maiestrie, devin desavarsite numai in momentul adaugarii mirodeniilor, iar pentru a gusta un pic din misteru Indiei patrundeti in povestea Restaurantului Haveli.

La Restaurant Haveli mancarea este indiana la modul perfect. Haveli a facut o treaba foarte buna creaind o paleta de mancaruri indiene autentice.

Exista legume traditionale Somosa si ceapa Bhaji, vindaloo, pui condimentat cu mango si legume Birayani.

Felurile principale includ pui Tikka Masala si Korma, ca si miel Roganjosh si D0-Pizza.

Daca va e foame cu adevarat insotiti mancarea cu paine Naan.

Daca tanjiti spre o expeditie indiana, inotati spre Riul Mirodeniilor - Haveli - cel mai bun restaurant indian din Bucuresti - Str. Episcopul Radu nr. 3 (zona Mihai Eminescu). daca nu multumiti-va cu mancarea cu livrare la domiciliu, Haveli are un serviciu de livrare la domiciliu gratuit, comanda minima este de 50 de lei.

Asa cum v-ati astepta de la un bun restaurant indian, Haveli ii serveste si pe vegetarieni.

Exista o ampla alegere de feluri vegetariene cum ar fi Gobi Aloo sau Daal Tarka.

Daca tanjiti spre o expeditie indiana, inotati spre Riul Mirodeniilor - Haveli - cel mai bun restaurant indian din Bucuresti - Str. Episcopul Radu nr. 3 (zona Mihai Eminescu). daca nu multumiti-va cu mancarea cu livrare la domiciliu, Haveli are un serviciu de livrare la domiciliu gratuit, comanda minima este de 50 de lei

"In India am intalnit o rasa aparte de muritori, traind pe Pamant, dar nefiind tintuiti de el, locuind in orase, dar nefiind inchisi in ele, posedand totul, dar nefiind posedati de nimic".

De la Restaurant indian Haveli din Bucuresesti pleci cu convingerea ca intr-adevar mancarea indiana ascunde o parte din misterele care fac din India o tara atat de fascinanta.